Di sebalik nama Kanang Anak Langkau ([Publisher not identified], 2012)
Dokumentari mengisahkan tentang Kanang Anak Langkau yang merupakan tokoh negara, pahlawan dan askar Malaysia yang terkenal dan turut dipaparkan temuramah bersama beliau