Mr. pai epal - Mardihah (Penerbitan Karyaseni Sdn Bhd, 2013)
Sejak kami berdua berkenalan, pelangi sentiasa sahaja menemani hari-hari aku. Bukan setakat pelangi, bunga sakura pun terkejut dan tumbuh di Malaysia. Transformers pun tiba-tiba terpacul jadi pak guard. Mereka siap mengiringi musim cinta kami. Ye o o aje dia tu mengurat aku. Heh. "Cik Yaya sayang? Ooo... Cik Yaya sayang. Rindu saya tak?" - IZZ AMIR. "Gila!" - YAYA. "Ya, kan saya mengaku saya gila. Gilakan awak." - IZZ AMIR. Yaya dan Izz Amir. Mereka bertemu dengan iringan hujan yang menyanyi. Mereka bersatu dengan rintik hujan yang sedang menari-nari. Peristiwa itu terus terpahat dalam hati Izz Amir dan membuahkan rasa cinta sehingga membawa ke dunia impian mereka.