Prinsip dan amalan pengurusan - Juhary Ali; Ishak Ismail (Dewan Bahasa dan Puskata, 2004)
Buku ini banyak mengupas aspek teori, prinsip dan amalan pengurusan semasa, sama ada yang diamalkan oleh organisasi di luar mahupun di dalam negara