SPSS prinsip dan analisis data dalam sains tingkah laku - Chua, Bee Seok; Ferlis Bullare @ Hj.Bahari; Jasmine Adela Mutang (Penerbit Universiti Malaysia Sabah, 2013)
Buku ini diterbitkan bertujuan memberi panduan analisis data melalui program SPSS for Windows kepada ahli sains sosial, ahli akademik, penyelidik, pelajar dan lain-lain profesional yang berkaitan