Randau pemikiran dalan pendidikan - Asmiaty Amat; Ismail Ali (Penerbit Universiti Malaysia Sabah, 2015)
Buku ini adalah berkenaan kepelbagaian pemikiran, cara pembelajaran serta hasil dan manfaat yang diperoleh pelajar melalui kajian dan tulisan