Penyelidikan dan penulisan ilmiah prosiding seminar penyelidikan dan penulisan ilmiah - Ahmat Adam; Saidatul Nornis Mahali (Penerbit Universiti Malaysia Sabah, 2015)
Sebahagian 11 kertas kerja telah dibentangkan dalam seminar ini dan sebahagian besar daripadanya dibukukan semula untuk dijadikan rujukan