Variasi mengait Untuk si comel - Norhafizan Wan Pani 1979- (Alaf 21 @ Grup Buku Karangkraf, 2014)
"Variasi mengait Untuk si comel" memuatkan cara mengait pakaian bayi menggunakan benang bulu secara terperinci dan jelas