Formula solat sempurna - Zaharuddin Abd. Rahman (Telaga Biru, 2012)
[Buku ini] ini menjelaskan kepada pembaca dengan pendekatan mudah dan mantap berkenaan cara menunaikan solat secara lebih sempurna iaitu dengan menggabungkan sunat-sunat semasa solat bersama rukun dan syaratnya.