Perbualan bahasa mandarin cepat dan mudah - Ibrahim Ismail (Golden Books Centre Sdn.Bhd, 2006)
Buku ini penting kepada pelajar yang berminat untuk mempelajari dan menguasai Bahasa Mandarin dengan cepat