Kamus mandarin Bahasa Malaysia - Bahasa Mandarin, Bahasa Mandarin - Bahasa Malaysia - Chua, Simon (Golden Books Centre Sdn. Bhd, 2007)
Kamus ini diterbitkan untuk para pelajar yang mempelajari Bahasa Mandarin di pelbagai peringkat pengajian