Panduan solat lengkap edisi lengkap lelaki & perempuan - Abdul Rahman Ahmad (Jasmin Enterprise, 2002)
Buku ini berkaitan dengan hukum dan masalah pokok mengenai ibadat solat, buku ini lengkap dengan bahasa Arab berserta pengertiannya bagi memudahkan para pembaca