Bercakap dengan Jun - Hasrul Rizwan (DuBook, 2013)
Saya ingin bercerita tentang saya dan dia ditemani seekor anjing tidak berbaka. Dia datang tanpa saya bersedia. Sesiapa pun takkan bersedia melihat darah berlumuran di telapak tangan dan ianya hanyir sekali. Namun darah itu seketika menjadi nyaman dan menenangkan. Apa yang pernah saya lakukan demi dia kadang-kadang tidak masuk dek akal. Ianya akal saya.