#Cerita seram himpunan pengalaman dan kisah seram yang tak mungkin dilupakan - Jarr Nadjmuddean (DuBook, 2012)
Mak aku pernah cakap, dari kecil lagi aku ni mampu untuk lihat benda-benda ghaib yang tak mampu manusia biasa lihat. Anugerah ini kekal sampai sekarang. Aku tak fikir benda ini menyeronokkan dan kadang-kadang, aku tak paham kenapa aku nampak. ini #ceritaseram gaya moden. Disampaikan pun dengan gaya moden. Dari twitter ke buku agar ianya dapat dikongsikan oleh sekalian alam.