Kandil di kaki gunung - Roza Roslan 1967- (PTS Islamika Sdn.Bhd, 2014)
Ada banyak doa yang terkandung dalam buku ini. Doa-doa itu dapat digunakan sesiapa sahaja yang membacanya. Berdoa tidak semestinya dalam bahasa Arab, malah bukankah doa itu menjadi lebih bermakna apabila kita berdoa dalam bahasa yang kita fahami. - Nisah Haron, penulis dan peguam