Di sebalik nama Tan Sri Yuen Yuet Leng ([publisher not identified], 2012)
Dokumentari ini memaparkan tentang Tan Sri Yuen Yuet Leng adalah pegawai polis Malaysia dari kalangan kaum Cina Malaysia. Jasa penting beliau menentang komunis telah diberi penghargaan seperti SPCM, DPCM, PNBS, jmm, KMM, AMN, PPC, PBS, BPT dan lain-lain. Beliau berkhidmat dengan Polis Diraja Malaysia (PDRM) dari 1950-1984. Beliau menjadi Komisioner Polis Sarawak pada tahun 1984 dan bersara di sana