Wajah merdeka Tan Sri Ghazali Shafie ([publisher not identified], 2007)
Dokumentari RTM ini memaparkan tentang ahli politik Malaysia era Tunku Abdul Rahman hinggalah era Tun Dr Mahathir Mohamad iaitu Tan Sri Ghazali Shafie dari 1970-1984