Membongkar rahsia Ar Rahnu (pajak gadai Islam) - Asrul Ali 1974- (Nukilan Unggul Publication, 2012)
Buku ini ditulis berdasarkan pengetahuan dan pengalaman peribadi penulis serta tunjuk ajar iaitu Saudara Zakaria Ismail