Sumbat - Faizal Sulaiman (Fixi, 2012)
SINOPSIS: 250 ml Dendam, jenama "Silam" 150 gm Rahsia Hitam 50 gm Cinta, paket "Terhalang" 3 sudu besar Air Mata Setengah cawan Pengorbanan 5 ulas Kesetiaan (dihiris nipis) 8 kuntum Senyuman (sebagai hiasan) Caranya: Ayakkan 150 gm Rahsia Hitam dengan 50 gm Cinta Terhalang.Pastikan dapat tekstur halus. Pukulkan 250 ml Dendam Silam hingga kembang. Campurkan dengan adunan yang diayak tadi perlahan-lahan. Kacau rata. Selang selikan dengan setengah cawan Pengorbanan dan 3 sudu besar Air Mata. Bila sebati,masukkan hirisan Kesetiaan. Kacau dengan teknik folding. Tuang ke dalam baking tray dan bakarlah sepuas hati. Hias dengan kuntum senyuman. Voila!