Cerpen - Faizal Sulaiman (Fixi, 2013)
30 cerpen oleh penulis novel bestseller SUMBAT Buku ini umpama cebisan kisah hidup manusia yang pernah kita lihat atau mungkin pernah kita alami. Dari tawa bersama pilu, sesal di dalam rindu, jujur bermain tipu, licik bersulam dendam, juga hak bertemu batil!