Koyak - Syaihan Syafiq (Trilogi bisik, 2013)
Sambungan kepada novel bestseller BISIK . Setahun berlalu dan banyak hal telah berubah. Mikael tahu dia sakit, dia mahu pulih. Dia diasingkan dan dirawat oleh Dr. Iesmawi. Perlahan-lahan Mikael tidak ingat akan rakan-rakannya yang dulu pernah akrab terhadapnya. Mindanya seakan dikoyak-koyak. Julia dan Shah hanya mahu melupakan mimpi ngeri yang mereka lalui dan mulakan hidup baru. Atas bantuan Fairudz, mereka bertemu kedamaian di bumi Labuan. Namun ada pula yang koyak hatinya dan mahu membereskan apa yang belum sudah. Dia mahu memburu seseorang. Demi sesuatu yang tidak terlunas, dia sanggup lakukan apa saja untuk menjejaki Julia, Shah dan semestinya Mikael - walaupun harus membunuh.