Bunga raya (Arkib Negara Malaysia, 2010)
[Buku ini] diterbitkan bersemperna dengan sambutan Jubli Emas Bunga Raya Bunga Kebangsaan. Penerbitan buku ini bukan hanya bertujuan untuk menambah jumlah bahan rujukan dan bacaan di negara ini tetapi juga sebagai usaha untuk mendokumenkan bunga raya sebagai bunga kebangsaan negara kita yang tercinta.