50 kisah-kisah terpilih penyucian jiwa, memupuk keimanan, keberanian dan ketakwaan /c penyusun, Abdul Wafi, Muhammad Najib - Abdul Wafi; Muhammad Najib (Pustaka Ibnu Katsir, 2014)
Buku ini mengandungi 50 himpunan kisah-kisah terpilih yang dapat membina peribadi mulia, meningkatkan keimanan dan keberanian serta penyucian jiwa