The Cure ensiklopedia rawatan Islam /c Ibnu Qayyim Al-Jauziyah, Prof. Sya'ban Ahmad Solih ; Penterjemah, Ustaz Muhammad Sulaiman - Ibn Qayyim al-Jawzīyah, Muḥammad ibn Abī Bakr 1292-1350; Ahmad Solih, Sya'ban (Pustaka Ibnu Katsir Sdn. Bhd., 2014)
Buku ini adalah hasil gabungan dua orang ulama klasik dan moden yang pakar dalam pengubatan Islam