Kupilih hatimu - Areila Sahimi (Penerbitan Kaki Novel Sdn.Bhd, 2013)
Daripada pertemuan pertama, kedua dan ketiga yang tidak disangka-sangka itu... langsung tak ada manisnya. Intan Nurain memang dah pangkah lelaki ini sejak mula-mula bertemu dulu. Tetapi, takdir telah membawa dia begitu dekat dengan lelaki itu. Rupa-rupanya Imran Hadi adalah pemilik sebenar rusuk kiri ini! Kalau bukan sebab agenda tersembunyi Imran, pasti dia takkan menyesal berkahwin dengan lelaki itu. Nak terus menyesal pun dah tak ada guna. Benda dah jadi. Lagipun mereka berdua berkahwin sebab masing-masing ada motif dan agenda yang tersendiri. Daripada terus nak marah-marah dan saling menyalahkan, lebih baik berdamai. Baru aman dunia dan selesai masalah!