Cintai aku boleh? - Ilynn Nyra (Penerbitan Kaki Novel Sdn.Bhd, 2014)
Saat Qaira sudah sah menjadi isteri kepada Syed Ashraff Zafryl, dirinya diceraikan talak tiga sejurus selepas dinikahkan. Tengku Zareef menerima Qaira atas penghormatan kepada arwah ayahnya dan juga sedikit rasa hormat pada ibunya. Dia menyeksa Qaira secara mental dan fizikal untuk membuatkan wanita itu tersungkur di kakinya. Kehadiran Tengku Hazwan menambah duka dalam hidup Qaira, kehadiran Trisha menambah sengsara. Semuanya membuatkan Qaira hampir-hampir rebah. Saat kasih Tengku Zareef berubah arah, pelbagai dugaan yang timbul dalam rumah tangganya. Dapatkah Tengku Zareef dan Qaira menggapai bahagia? Siapa Tengku Hazwan? Siapa Qaira? Apakah kaitan dia dengan keluarga Tengku Radziah?"Kau boleh blah tak? Rimaslah aku tengok muka kau!" - Tengku Zareef. "Kau ingat aku nak sangat bertandang ke bilik kau yang busuk ni? Kau ni dah mengganggu ketenteraman aku. Kalau kau nak main lempar barang macam budak kecik tak cukup umur, kau pergi main kat luar!" - Qaira