Saat aku mencintaimu - Salwati Haris (Penerbitan Kaki Novel Sdn Bhd, 2014)
Idzry seorang lelaki yang baik, mesra dan sempurna di mata Elisa. Cinta yang mereka sulam bersama bagaikan tiada surutnya. Hilman pula seorang lelaki yang penuh dengan muslihat. Cinta tanpa restu dan satu pembohongan telah meleraikan ikatan kasih antara Elisa dan Idzry. Saat-saat akhir lelaki itu bakal bergelar suami orang, dia dikejutkan dengan pengakuan Idzry yang meletakkan maruah dirinya ditempat yang paling bawah! Kekusutan itu semakin membebankan apabila Hilman menyatakan perasaan cinta padanya dan lelaki gila itu melakukan pelbagai perkara di luar jangkaan semata-mata hendak menarik perhatiannya. Elisa rimas! Dia benci! Dan dalam masa yang sama, Idzry kembali menagih kasih. Mahu tidak mahu, Elisa harus berdepan dengan situasi yang bakal menjerat hatinya sendiri. "Telah aku ukir wajahmu dalam hatiku... bersulam cinta hingga ke hujung nyawa."