Dia secret admirerku! - Hijratul Akisya (Penerbitan Kaki Novel Sdn Bhd, 2014)
Hidup Emy sentiasa diselubungi duka. Kata-kata nista dan makian yang dilemparkan oleh emaknya sudah menjadi makanan harian buatnya. Dia bukan sahaja didera emosi malah, juga didera fizikal. Bahagia yang baru bersinar kembali suram bila kembar suaminya, Faiz meninggal dunia dalam satu kemalangan jalan raya yang mengakibatkan kakaknya, Nadia hilang ingatan. Wajah seiras Ayie membuatkan Nadia menyangka Ayie itu suaminya dan Emy terpaksa menahan hati demi melihat Nadia kembali pulih sepenuhnya. Emaknya pula mengugut dan memaksanya supaya melepaskan suaminya, Ayie demi melihat Nadia kembali sihat seperti dulu. Emy terpaksa dalam rela demi sebuah rahsia yang tersimpan selama ini. Apakah rahsia yang tersimpan selama ini? Benarkah Emy anak kandung Khadijah?