Lavender dari rochester - Fatihah Pauzihal (Fixi, 2013)
Lutfiyah, penggemar lavender dari Rochester terbang beribu-ribu kilometer ke Malaysia demi menunaikan amanat babanya, untuk mencari keluarga mereka yang pernah ditinggalkan berbekalkan beberapa keping gambar