Gadis bertudung merah - Jill Naura (Fixi, 2013)
Hati Idzrie sudah terpaut pada si dia. Ya, dia. Gadis Bertudung Merah. Setahun dia hanya memandang dari kejauhan tanpa dia sedar gadis itu adalah kenangan silamnya!