Reya, semanis macaron - Iftirasy (Jemari Seni Sdn Bhd, 2013)
Pertemuan demi pertemuan berlangsung dalam rasa tidak selesa dan situasi tidak terduga. Terbit rasa dalam hati masing-masing, namun tidak disedari. Sayangnya, saat ingin mula menyulam kasih, sesuatu terjadi kepada Khasyi Kelvin membuatkan pemergian Reya ke Perancis sunyi tanpa khabar berita daripada lelaki itu. Sekembalinya ke Malaysia, Reya bertemu semula dengan Khasyi Kelvin secara tidak sengaja sehingga menjadi titik tolak dirinya dirisik, bertunang dan seterusnya bernikah, walhal tidak pernah Reya mengungkapkan perkataan cinta. Segala-galanya disimpan rapi dalam hati. Dia mahu Khasyi Kelvin menyedarinya sendiri.