Muhasabah cintaku - Qaula Safiyyah (Fixi, 2014)
Syafiq berdendam dengan Hajira. Dulu dia pernah mengenali Hajira tetapi dia merosakkan kepercayaan Hajira apabila cuba merosakkan Hajira. Zarif, abang saudara Hajira telah menyelamatkan Hajira dan menumbuk Syafiq. Pertemuan semula mereka bermula apabila Hajira menyerangnya kerana telah melukakan hati sahabatnya Dania yg begitu cintakan Syafiq. Sejak itu, Syafiq membohongi Dania dan semua di sekelilingnya untuk menyakiti Hajira dengan mengatakan Hajira tergila2kan dirinya dan berkawan dengan org kaya kerana harta