Sweet dream cinta - Nina Kamal (Fixi, 2015)
MOON... Seorang gadis kampung yang hiperaktif. Yang cantik bak bulan yang diakui oleh mata- mata di sekelilingnya. Kelebihan yang ada membuatkan semua mata sang arjuna membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali memandangnya. Adrian Eusoff satu-satunya lelaki yang dia amat tergila-gilakannya. "Moon sayang kat Abang Ian. Moon nak kahwin dengan Abang Ian. Abang janganlah kahwin dengan perempuan tu. Kahwinlah dengan Moon.''