Hidayah terindah - Muhamad Fairuz Ali (2013)
Hidayatul Munirah soerang pelajar IPT dilamar Zulkarnain iaitu pelajar di IPT yang sama dan berniat mengahwininya selepas tamat belajar. Dengan tujuan ingin mengenalinya dengan lebih lanjut, Hidayah menguji bakal suaminya ini mengajukan tiga soalan yang difikirkannya secara spontan tentang perjuangan seorang wanita dan keinginannya untuk syahid di medan perang