Cinta si mamat cappucino - Ery Aieril (Fixi, 2015)
Pertemuan jejaka dengan gadis itu memang bukan satu permulaan yang baik. Walaupun mempunyai 'sesuatu' kegemaran yang sama, namun ada saja yang didebatkan demi membela diri. Tapi orang kata, kalau gaduh itu tandanya jodoh makin kuat. Benarkah? OMG! Tak mampu kedua-duanya membayangkannya