Kalau aku kaya - Aldzham Kamil 1992- (Must Read, 2015)
Topik Menarik dalam buku ini : Langkah praktikal mengejar kebebasan kewangan; Langkah berkesan meminta hutang; Strategi kewangan Nabi Yusuf AS; Ciri-ciri Mukmin yang kaya; Kaya harta vs Kaya akhlak; Bekerja kerana bos vs Bekerja kerana Allah SWT.