Perang-perang 4 khalifah - Zul Aimran Omar (Must Read, 2015)
[Buku ini] mengetengahkan siri peperangan selepas kewafatan Rasulullah saw yang berlaku pada zaman 4 Khulafa ar-Rasyidin iaitu Sayidina Abu Bakar ra, Sayidina Umar ra, Sayidina Utsman ra dan Sayidina Ali ra.