Ada apa dengan solat? - Anas Mohd. Yunus 1973- (Must Read, 2015)
Antara yang menarik kaitan teori tenaga alam dan warnanya dengan waktu-waktu solat; kelebihan azan; hikmah basuhan pada anggota wuduk; titik-titik akupuntur pada anggota wuduk; apa keistimewaan lokasi kaabah sehingga menjadi arah kiblat?; petua dan teknik agar solat lebih khusyuk; manfaat solat pada tubuh dan sebagainya.