Pakar - Nadia Khan (Fixi, 2015)
Dua novella dalam satu buku - cerita pertama tentang pakar pencuri jodoh (bukan typo). Cerita kedua tentang pakar sakit hati (juga bukan salahguna perkataan). Kata orang, "Kalau masalah berlanjutan, sila berjumpa dengan pakar." Tapi apa jadi bila pakar tu sendiri bermasalah?