Ke arah pemupukan kesepaduan : dalam kepelbagaian masyarakat - 1Malaysia - Abdul Rahman Abdul Aziz 1956-; Ahmad Zaharuddin Sani Ahmad Sabri 1971-; Muhamed Nor Azman Nordin (Institut Terjemahan & Buku Malaysia (ITBM), 2014)
Buku ini merupakan hasil daripada Seminar Pemikiran Perdana Menteri yang telah diadakan 22 Mei 2012 di Auditorium Kompleks Perdanasiswa, Universiti Malaya. Seminar ini dilaksanakan bagi membolehkan rakyat dan generasi muda memahami dengan lebih mendalam rakyat dan generasi muda memahami dengan lebih mendalam tentang pemikiran tokoh-tokoh negarawan yang telah banyak berjasa kepada negara.