Menjana minda remaja menuju kejayaan - Thaiveegan, A. (MPH Group Publishing Sdn.Bhd, 2012)
Dalam buku ini menceritakan pengalaman Dato' A. Thaiveegan dalam perkhidmatan polis digunakan sepenuhnya untuk mencungkil masalah yang dihadapi oleh remaja dalam menghadapi dunia global hari ini