Kacau - Ariff Adly (Fixi, 2014)
"Syira? Syira! Ajim, mana Syira?!" teriak aku. "Dia ada sebelah aku tadi, tapi lepas blackout tu aku..." Al terhenti. Matanya memandang ke atas. "Oh my god!! Sana!" Al menunjuk ke arah Syira yang sedang bergayut pada lampu chandelier, masih cuba memanjat. "Someone do something! Bawak dia turun! Fiq! Jimie!" Al yang biasanya tenang dalam semua perkara semakin hilang identitinya. Fiq berlari ke arah Syira dan menariknya dari bawah. "Hahahahahahahahahahaha!" Syira mengilai melihat Fiq yang terkial-kial menarik kakinya. Aku turut cuba menghulurkan bantuan, tetapi usaha yang dilakukan seperti tidak memberi apa-apa impak. "Fiq, on three. Kita rentap sama-sama!" cadang aku. "Okay!" "One, two... three!"