Rahsia surah al-Fatihah keajaiban & khasiatnya - Sharhan Safie (Al-Ruqyah Pustaka al-Ehsan, 2014)
Surah Al-Fatihah, pembukaan surah yang diturunkan di Makkah dan diturunkan selepas Surah Al-Muddathir. Surah ini mempunyai 7 ayat dan inilah surah pertama yang diturunkan lengkap keseluruhan ayat bagi sebuah surah dan termasuk dalam golongan surah Makkiyah.