The art of thinking clearly - Dobelli, Rolf 1966- (PTS Publishing House Sdn. Bhd., 2015)
Menerusi buku The Art of Thinking Clearly ini, Rolf Dobelli membantu kita menggariskan kesilapan-kesilapan mudah yang biasa kita lakukan lakukan dalam berfikir serta membuat keputusan. Buku ini adalah peluang untuk kita menutup segala ruang kesilapan, serta memberikan kita peluang membuat keputusan yang jauh lebih baik dalam kehidupan