Impak maksima dalam pembentangan - Soon, Tony (PTS Professional Publishing Sdn.Bhd, 2011)
Pembentangan yang hebat dapat memberi kesan bermakna buat anda! Ia dapat membuka pintu kepada peluang-peluang yang tidak perna anda bayangkan. Buku ini mampu memberi ilham kepada anda mengusai seni menyampaikan pembentangan secara efektif dan berkesan. Tiada lagi rasa gementar dan gugup ketika pembentangan. Buku ini mengandungi tip-tip mudah lagi komprehensif bagaimana menghasilkan pembentangan cemerlang. Antara topik menarik yang dibincangkan adalah: - Tahu siapa audiens anda - Penampilan itu penting - Mengurus perasaan gemuruh - Kekuatan alat bantu visual - Bagaimana mahu mulakan? Apa perlu saya perkatakan?