Bedtime stories sentap berapa lama nak terlena, Izrail dah lama sedia - Ahmad Shukery Azizan (Humaira Publication, 2015)
"Bedtime Stories Sentap" atau nama glamournya BSS (Siri Kedua) kali ini adalah sebuah mahakarya cinta yang saya tulis hasil dari tadabbur beberapa ayat pilihan dari setiap juzuk al-Quran. Ini bukan cerita Frozen, siri komik Masked Rider Kuuga ataupun himpunan cerita seram Mak Lampir untuk dibacakan sebelum tidur.