Best friend forever 영원히 가장 친한 친구 = Yongwanhan chingu - Zulaihah Karim (Humaira Publication Sdn Bhd, 2015)
Sahabat adalah cermin. Ia membias semua perilaku kita. Sahabat yang sejati akan memantulkan kesalahan kita agar kita segera menyedari kekhilafan diri. Sahabat sejati adalah permata di dasar lautan. Ia sukar sekali dijumpai. Namun apabila sudah berjumpa, ia adalah harta yang paling berharga yang kita miliki. Awas pada permata tiruan, kadangkala lawan menyamar jadi kawan. Sahabat adalah pengganti keluarga ketika berjauhan. Mereka menenangkan ketika gusar. Mereka mengingatkan ketika alpa. Bersahabatlah kerana kita mahu ke syurga bersamanya.