Tentera Allah membela para Rasul - Aleya Amirul 1981- (Syeikh Publisher, 2012)
Sejarah para rasul menjadi sumber kekuatan umat Islam terutama para pejuang kebenaran.Sejarah yang sarat dengan kepahitan,penderitaan,kesengsaraan dan pelbagai kesusahan.Begitulah yang dialami oleh para kekasih Allah swt.Segala pahit maung yang mereka tempuh hanya bersandarkan keyakinan terhadap janji Allah swt.Lalu keyakinan itu diperjuangkan habis-habisan,penuh gigih,dengan kepayahan serta kekurangan