Sembahyang anda mungkin ditolak walaupun sah - Abi Moesfa 1947- (Karisma Publishing, 2015)
Buku ini amat sesuai dibaca oleh para remaja dan tidak kurang juga kepada mereka yang telah lama melaksanakan ibadah solat sebagai muhasabah diri