Darah Syiah membongkar pengkhianatan dan kezaliman Syiah - Ahmad Faidzurrahim 1978- (Darul Taklim, 2013)
Penulis telah menyampaikan dengan gaya bahasa yang mudah dan santai, dan bukan hanya sekadar menukil sahaja, bahkan ia meneliti teks naskah para pendahulunya sambil memberikan analisis. Penulis berjaya menghimpun seluruh pengkhianatan Syiah pada masa silam baik itu terhadap Imam Ali r.a. dan anaknya, Hasan dan Husain r.a.