Darah Wahabi menyingkap kesesatan fahaman Wahabi - Ahmad Faidzurrahim 1978- (Darul Taklim, 2014)
Bukan sekadar mengatakan itu bidaah dan ini bidaah, Wahabi sebenarnya mempunyai rentetan sejarah hitam yang sungguh tragis. Mereka menjadikan kuasa politik sebagai satu anjakan untuk menubuhkan gerakan bagi menyebarkan fahaman mereka. Apabila gerakan ini ditentang oleh pemerintah dan ulama, mereka mula bertindak ganas dan melancarkan peperangan.